Cenazesi dün akşam saatlerinde Trabzon’da hazırlanarak gece saatlerinde köydeki evine getirilen H.İsmet hocamızın naşı bugün saat 14:00 de yıllarca hizmet ve görev yaptığı Yeşilalan merkez camiine getirildi.


Burada ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı.Cenazeye çevre il ve ilçelerden,mahallelerden gelen kalabalık bir topluluk katıldı.Yapılan duaların ardından cenaze namazı kılındı.Cenaze namazının ardından hoca efendinin naşı cenaze arabasına konularak defnedileceği aile kabristanlığına getirildi.


Burada okunan yasin-i şerif ve yapılan dualar eşliğinde hoca efendi ebedi istirahatgahına defnedildi.
www.yesilalankoyu.net site yönetimi olarak merhum hocamıza tekrar Allah’tan rahmet,acılı ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz,,
www.yesilalankoyu.net
Anahtar Kelimeler: Hacı, Ismet, Baltacı, Son, Yolculuğunda, çaykara, Baltacılı, Yeşilalan
Okunma: 1506