
Köyümüz eşrafından merhum Mevlut Karaca’nın oğlu Muhammet Karaca rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
Çaykara Yeşilalan mahallesinde ki evinde dün rahatsızlanan acilen Çaykara Dr İlhan Durgun hastanesine kaldırılan burada yapılan ilk müdahalenin ardından evine gönderilen Muhammet Karaca ancak bugün tekrar fenalaşan Muhammet Karaca 112 acil servis Ambulansı ile Trabzon Ahi Evren Kalp ve Damar cerrahisi hastanesine kaldırıldı.
Burada yapılan tetkikler sonrası kalp krizi geçirdiği anlaşılan Muhammet Karaca aynı hastanenin yoğun bakım ünitesine yatırılarak tedavisine başlandı.
Akşam saatlerinde anjioya alınan hastanın durumunun anjiodan sonra netleşeceği gelen bilgiler arasında..
www.yesilalankoyu.net site yönetimi olarak Muhammet Karaca’ya Allah’tan acil şifalar ailesine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..
Not:Hastamıza akşam saatlerinde yapılan operasyonla etnd takıldı…
İrtibat:Mevlüt Karaca: 0 536 875 70 18
Adem Karaca: 0 537 827 09 35
Anahtar Kelimeler: Muhammet, Karaca, Hastaneye, Kaldırıldı, Trabzon,Ahi, Evren
Okunma: 16233