
Trabzon’u Çaykara ilçesinde 15 yaşındaki Uğur Gergin’den 5 gündür haber alınamıyor.
Çaykara İlçe Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber veren anne Gergin, 5 gündür oğlundan gelecek sevindirici haberi bekliyor.
Anne Gergin, her yerde oğlunu aradığını ifade ederek, ‘Daha önce İstanbul’da kalıyorduk. Oğlum İstanbul’da doğdu ve bir yıl önce Çaykara’ya döndük. Oğlum evden camiye gidiyorum diye çıktı. Akşam eve dönmeyince cep telefonundan aramaya başladım ancak kendisine ulaşamadım. Okuldan çok yakın arkadaşı olan Furkan?a ulaştım. Furkan Uğur?un Of?a geldiğini daha sonra Çaykara Tur otobüsüne binerek Çaykara’ya gönderdiğini söyledi. O günden beri Uğur’dan haber alamıyoruz’ dedi.
Çaykara İmam Hatip Lisesi 2. sınıf öğrencisi olan Uğur Gergin’in herhangi bir hastalığı olmadığını belirten Nazmiye Gergin, oğlunun bulunması için yetkililerden yardım istiyor.